Verhuizing websites naar nieuw datacenter

De verhuizing van onze websites naar een nieuw datacenter is succesvol verlopen. Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Alle websites van onze klanten stonden de volgende ochtend meteen online en ook de e-mailservers draaiden weer. Snelheid, veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel en dankzij de verhuizing van onze servers naar Gyrocenter DC-2 in Amsterdam lopen we opnieuw voorop. Dat is uiteraard in het voordeel van al onze klanten.

In ons nieuwe datacenter zijn permanent technici aanwezig. Op die manier zorgen we voor een nóg hogere uptime, want mochten er zich onverhoopt problemen voordoen, dan is er 24/7 iemand ter plaatse om in te grijpen. Overigens kunnen wij dankzij ons supersnelle interne netwerk nog meer back-ups voor onze klanten maken en deze ook razendsnel terugzetten wanneer zij daaraan behoefte hebben.

We zijn ook duurzaam bezig, want de stroom wordt geleverd door windmolenparken en binnen gaan wij stukken efficiënter om met de koeling van onze servers. We gebruiken dus veel minder elektriciteit. Onze klanten worden dus groen gehost.