Luxueuze afwerkingen

In deze moderne tijd zijn ambachtelijke druktechnieken aan een echte opmars bezig!
Niet verwonderlijk, want ze geven drukwerk dat tikkeltje extra.
Met onze authentieke Heidelberg-pers kunnen we ook uw drukwerk een unieke en luxe uitstraling geven! Ideaal voor al uw geboortekaartjes, huwelijksaankondigingen, uitnodigingen of visitekaartjes voor uw zaak!

Blinddruk

Door een reliëf in het papier te drukken zonder inkt, ontstaat er een diepteverschil. Door de schaduwwerking is de afbeelding te zien. We kunnen zowel opwaarts als inwaarts reliëf creëren.

Letterpress

We maken een cliché en drukken die met veel kracht, met of zonder inkt, diep in het zachte papier. Het ontwerp ligt voelbaar verdiept in het papier, hetgeen het drukwerk net iets extra’s en tastbaarders geeft.

Foliedruk

Ook foliedruk doen we op onze pers.
We vervangen de inkt door een folie in een kleur volledig naar uw keuze. Door druk en warmte hecht de folie op het papier.

Foliepreeg

We kunnen ook folie verhoogd in het papier drukken. Een combinatie van foliedruk en blinddruk dus. Een echte blikvanger voor elk kaartje of uitnodiging.

UV spotvernis

Op een foto, logo of een stukje tekst brengen we een laagje hoogglanzend vernis aan. Binnen hetzelfde beeld kan ook gevarieerd worden met verschillende diktes spotvernis. Het mooiste effect wordt verkregen in combinatie met een mat geplastificeerd papier.

Coldfoil

Bovenop een laagje zilverfolie drukken we uw fullcolour ontwerp. Hierdoor zijn meerdere kleuren in de folie zichtbaar. Het geeft aan je drukwerk een unieke metallic uitstraling. Ideaal voor een creatieve nieuwjaarskaart, een opvallend visitekaartje of een artistieke folder.

Kleur op snee

Deze techniek passen we toe op dik papier waarvan de zijkanten gekleurd worden. Uw uitnodiging of visitekaartje valt meteen op!

Afgeronde hoekjes

Op een rondhoekmachine maken we ronde hoekjes aan uw kaartjes.
Resultaat: een zachtere en speelsere uitstraling.

Lasercut

Door middel van een laser kan elke vorm (logo, naam, tekening,….) met millimeterprecisie uitgesneden worden uit het papier.